Pravno obvestilo in izjava o varovanju osebnih podatkov

Oglasi so informativne narave. Naročnik si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega ponudnika. Morebitna pogodba bo sklenjena samo v primeru, da naročnik izbere posameznega ponudnika in da se stranki nato tudi pisno dogovorita o vseh bistvenih sestavinah posla.

Vse podatke in informacije, objavljene na spletnem portalu golte.eu je treba pred uporabo obvezno preveriti pri naših sodelavcih in pri njih pridobiti pisno potrditev. Podatki na spletnem portalu so zgolj informativne narave in lahko pride tudi do sprememb ali napak pri objavi, zato ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za katerekoli napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov.

Vaša zasebnost in varnost so ena izmed glavnih prioritet v podjetju CSLO Regionalna d.o.o.. Podjetje nikoli ni in ne bo preprodalo, dalo v najem ali prodalo kakršnih koli informacij o strankah drugim stranem.

Ko nam zaupate osebne podatke jih zaščitimo tako na spletu kot zunaj njega. Uporabljamo različne tehnologije in postopke za zaščito Vaših osebnih podatkov pred nedovoljenim dostopom, uporabo ali razkritjem od trenutka, ko nam jih zaupate. CSLO Regionalna d.o.o. sprejema nujne in razumne ukrepe za zaščito Vaših osebnih informacij od nedovoljenega dostopa in razkritja, vendar pa podatki pridobljeni s pomočjo interneta ali tisti, ki se hranijo na strežniku, nikoli ne morejo biti popolnoma zaščiteni. Zato Vam kljub trudu, da bi zaščitili Vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vseh informacij pridobljenih ali posredovanih s pomočjo interneta. Nismo odgovorni za razkrivanje, uničenje ali krajo Vaših osebnih podatkov.

V primeru registracije z osebnim računom so Vaši osebni podatki zaščiteni z geslom. Svetujemo Vam, da teh podatkov ne zaupate nikomur, saj sami odgovarjate za zasebnost Vašega računa, gesla ter dejanja in postopke, ki se zgodijo na Vašem računu.

CSLO REGIONALNA D.O.O. IN TRETJE ORGANIZACIJE

Kot večina komercialnih organizacij, ki so prisotne na internetu, tudi mi zbiramo informacije o Vašem obisku naše spletne strani. Podatke zbiramo zato, da bi izboljšali Vašo izkušnjo z našo spletno stranjo in izboljšali kakovost naših uslug. Za pridobivanje teh informacij uporabljamo tehnologije drugih podjetij kot so Google in Yandex, na primer: Yandex Metrica, ki ga uporabljamo za analitično oceno obiskanosti in dejavnosti na spletni strani. Ta program se uporablja za anonimno analitiko spletne strani agencije CSLO Regionalna d.o.o..

S pomočjo programa pridobimo podatke o vrsti naprave, ki jo uporabljate za dostop (npr. računalnik, tablični računalnik, pametni telefon) in operacijskem sistemu (npr. Windows, Macintosh, Android, IOS). Te podatke uporabljamo za to, da bi optimizirali dostop in uporabo naše spletne strani.

Del tega programa uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotki se shranjujejo na trdem disku v obliki tekstovne datoteke.Večina piškotkov je sejnih, kar pomeni, da se avtomatsko izbrišejo, ko zaprete svoj brskalnik. Ostali piškotki so trajni, saj ostanejo shranjeni tudi po končani seji. Ti podatki nam omogočajo izvajanje ciljne cenovne in produktne politike. Ravno tako pa jih lahko Vi z lahkoto odstranite, če sledite navodilom Vašega spletnega brskalnika.

V času zbiranja statističnih podatkov agencija CSLO Regionalna d.o.o. ne prodaja ali oddaja nikakršnih osebnih podatkov. Vaše osebne podatke posreduje le, če je to zakonsko potrebno.

PODPORNA SLUŽBA

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi z izjavo o varovanju podatkov, delovanju spletne strane ali predloge za izboljšavo, nas kontaktirajte po elektronski pošti [email protected]